Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

 csaladi_kutya_logo.jpg

 

 Gyimesi Boglárka vagyok, kutyakiképző.

 

Tizenöt éves koromban szüleim jóvoltából már egy rottweiler boldog tulajdonosa lehettem. Majd őt követte egy boxer, jelenleg egy ír szetter és egy briard alkotja a falkámat.

Az első kutyámmal is számos eredményt értem el a kutyakiképzés terén. Az évek során megfordultam több kutyaiskolában. Szerencsésnek érzem magam, hogy kiváló szakemberektől leshettem el a kutyakiképzés fortélyait.

Vidékfejlesztési minisztérium által felügyelt középfokú OKJ kutyakiképző tanfolyamot kiváló eredménnyel végeztem el.

 

 csaladi_kutya_gyimesi_boglarka.jpg

 

Jelenleg az MKOSE Kutyaiskola kiképzésvezetője, Magyar Kutyavezetők Országos Sport Egyesületének az elnökségi tagja, Kutyaközpont kutyakiképző bázis munkatársa, kiképzője vagyok.

 

Évek óta vállalok bentlakásos és házhoz járós kutyakiképzést. Munkám során fontosnak tartom, hogy a kutyák oktatása mellett, a gazdikat is megtanítsam a kedvencükkel való kapcsolattartás technikájára. Engem megbízó kutyatulajdonosokat és kutyáikat egy párosként tekintve személyre és az adott kutyára szabottan alakítom ki az alkalmazott kiképzési technikákat, így a lehető leggyorsabban érhető el a kívánt eredmény. Fő szempontnak tartom munkám során, hogy az általam képzett kutyák együttműködő társsá váljanak a tulajdonosoknak és családjuknak.